Friday, July 26, 2013

Cursuri de limba spaniola


De ce sa alegeti cursurile noastre de limba spaniola?

Programele noastre de limba spaniola au ca focus comunicare la 360 de grade in viata de afaceri de zi cu zi si va vor ajuta sa va formati abilitati care va vor imbunatati afacerile cu partenerii vorbitori de limba spaniola .

Cursurile de limba spaniola sunt adaptate perfect la nevoile si obiectivele de studiu ale cursantilor nostri. Trainingul de limba spaniola va vor ajuta sa invatati aceasta limba straina de la zero sau sa va imbunatatiti limbajul specializat de afaceri pe teme ca: prezentari, intalniri de afaceri, conversatii telefonice, negocieri, studii de caz.

Limba spaniolă (lengua española, español), numită uneori și limba castiliană (castellano), este o limbă romanică din subgrupul iberic. Este una dintre cele șase limbi oficiale ale Organizației Națiunilor Unite. Spaniola se situează pe locul doi ca cea mai vorbită limbă în lume conform numărului vorbitorilor care o au ca limbă maternă, fiind precedată doar de chineza mandarină. O vorbesc ca prima și a doua limbă între 450 și 500 milioane de persoane. Se plasează pe locul trei ca cea mai folosită limbă atât maternă, cât și străină, fiind întrecută de chineza mandarină și de engleză.

No comments:

Post a Comment